Microbak ApS

Kontakt Microbak

Få fat i os for skræddersyet løsning

Vi er klar til at hjælpe dig med dine behov inden for vinduespudsning, rengøring, desinficering, algebehandling, flise- og facaderens. Vores erfarne team står klar til at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav. Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Ønsker du at kontakte os direkte? Her er vores kontaktinformation:

Du er velkommen til at ringe eller sende en e-mail til os, og vores venlige personale vil besvare eventuelle spørgsmål, give yderligere oplysninger og hjælpe dig med at planlægge vores service i henhold til dine behov

info@microbak.dk

+45 26 39 44 02

+45 50 52 48 46

Telefontider

Man-Fre 08:00-17:00
Lørdag: 11:00-16:00
Søndag: 12:00-15:00

Men du kan altid henvende dig via e-mail og vi vil besvare dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen for at anmode om en aftale

Har du brug for at planlægge en tid til vinduespudsning, rengøring, desinficering, algebehandling, flise- og facaderens? Udfyld venligst formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine behov. Vi vil kontakte dig inden for kort tid for at arrangere en aftale, der passer til din tidsplan.

Tilføjer du billeder vil du blive kontaktet indenfor 2 timer.

Kontakt Microbak ApS i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for vinduespudsning, rengøring, desinficering, algebehandling, flise- og facaderens. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå et rent, sikkert og imponerende udseende for dine lokaler.

Bestil tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Uden billeder vil du modtage et tilbud inden 36 timer

Glade kunder

Hvad siger vores kunder

Din tilfredshed, er essentiel For os, er det essentielt vigtigt, at du er tilfreds med vores rengøring. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten, og er færdige, når du er tilfreds med vinduesrengøringen.