Professionel vinduespolering  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88

Eksperter i vinduespolering
i Storkøbenhavn og omegn

Har du brug for professionel vinduespolering?

Udfyld formularen nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespolering inden for 24 timer

PROFESSIONEL vinduespolering siden 2020

Har du brug for hjælp til at få din bygning til at fremstå så flot som muligt? Vi klarer vinduespoleringen for dig, så dine ruder skinner igen. Vi har pudset vinduer uafbrudt siden 2020 og er derfor blevet eksperter på området. Det betyder at vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti eller en ny polering.

  Miljø godkendt        Vi dækker hele storkøbenhavn         3 års erfaring

Mærk forskellen, så du kan se ud igen

Sådan udfører vi vinduespolering

1 – Tilbud og plan

Først udfylder du formularen og så sørger vi for, at du får et tilbud inden for 24 timer og lægger derefter en plan sammen med dig.

1 – Tilbud og plan

først udfylder du formularen og så sørger vi for, at du får et tilbud inden for 24 timer og lægger derefter en plan sammen med dig.

2 – Vinduerne poleres

MicroBak sender en vinduespudser ud efter aftalt tidspunkt og jeres vinduer bliver polerede.

3 – Nyd dine polerede vinduer

Du er godt tilfreds med resultatet eller også får du en ny polering.

3 – Nyd dine polerede vinduer

Du er godt tilfreds med resultatet eller også får du en ny polering.

Hvad koster en vinduespolering?

Prisen på en vinduespolering er oftest meget individuel,
derfor sørger vi altid for at få et skræddersyet tilbud klar til dig.

Vores historie indtil nu:

Micobak blev etableret i 2020, med drømmen om at tilbyde rengørings- og vinduespolering løsninger, til alle behov i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Knapt som vi havde etableret os, blev Danmark lukket ned grundet den verdensomspændende pandemi. Dette til trods, havde vi en tro på vores services og hinanden i MicroBak, og med flid, hårdt arbejde og gåpåmod byggede vi virksomheden op i en turbulent tid og fik ansat flere medarbejdere og udvidet vores kundekreds. 

Fra dag ét, har vores ambition været at levere et rengøringsresultat, som vores kunder er tilfredse med og en arbejdsindsats som vi er stolte af.

Pandemien har raffineret vores rengøringskoncept og vores kundeservice – vi er først færdige, når du er glad. 

Vi kører ud til offentlige og private kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland alle dage, fra kl. 06.00 til 22.00.

Vi tilbyder en grundig vinduesrengøring, udført af dygtige og flinke vinduespolerere.

Ved henvendelse, omstilles du direkte til en af vores vinduespolerere, som vil være behjælpelig med at assistere dig. På baggrund af dine behov, har vi et skræddersyet tilbud klar og udfører arbejdet den samme dag, på det tidspunkt som passer dig bedst.

Priserne er ikke faste, men tilpasses den rengøringsservice du ønsker. Priserne bestemmes ud fra det samlede glasareal vi skal rengøre, og hvor lang tid det er siden dine vinduer sidst blev gjort rene. 


Du er omfattet af en garanti, i det utænkelige tilfælde at vi skulle have overset det mindste støvkorn. Så kommer vi selvfølgelig igen og giver det en ekstra tur – helt gratis.

I vores tid i branchen, har vi rengjort vinduer for både offentlige og private virksomheder og institutioner, med stor tilfredshed. Alt fra store glaspanoramaer, i høje bygninger, til små charmerende ruder hjemme hos private kunder.

Vores medarbejdere er erfarne og professionelle og de går til opgaven med grundighed og omhu. Vi passer altid på dit inventar og sørger for at rydde op efter os. Har du brug for at dine vinduer ofte skal stå rene og polerede, kan vi anbefale vores abonnementsordning. På et fast tidspunkt, som passer dig bedst, kommer vi forbi og polerer – så sparer du din tid og dine penge!

Tilfredse kunder

“Vores vinduer både privat og hos Era biler, bliver vedligeholdt til perfektion og det er vi enormt glade for i forhold til salg af vores biler, men også privat derhjemme.”

Jacob, ejer Era biler

“MicroBak servicerer os til perfektion og man kan altid regne med, at de er der til tiden og pudser vores vinduer.”

Glostrup Kommune

“2 gange om året skal hele vores fine gamle skoles vinduer vedligeholdes, og her kommer vores vinduespudsere og sørger for, at alle skolens ca. 3.000 ruder bliver gjort fine og rene igen.”

Bagsværd kostskole og gymnasium

Din tilfredshed, er essentiel

For os, er det essentielt vigtigt, at du er tilfreds med vores rengøring. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten, og er færdige, når du er tilfreds med vinduesrengøringen.

”Klar, parat, rens”

Du kan kontakte os, via live-chat, pr mail eller telefon, hvor omstilles til en af vores vinduespudsere. Alt efter dine ønsker, kan vi have et skræddersyet tilbud klar til dig, en time efter din henvendelse. Og have en vinduespolerer hos dig, samme dag.

Kontakt os

Islevdalvej 214 · 2610 Rødovre

88 44 55 88

info@microbak.dk

Professionel vinduespolering  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88