Professionel vinduespolering  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88

Eksperter i vinduespolering
i Storkøbenhavn og omegn

  Miljø godkendt        Vi dækker hele storkøbenhavn         3 års erfaring

PROFESSIONEL vinduespolering siden 2020

Har du brug for hjælp til at få din bygning til at fremstå så flot som muligt? Vi klarer vinduespoleringen for dig, så dine ruder skinner igen. Vi har pudset vinduer uafbrudt siden 2020 og er derfor blevet eksperter på området. Det betyder at vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti eller en ny polering.

Hvad koster en vinduespolering?

Prisen på en vinduespolering er oftest meget individuel,
derfor sørger vi altid for at få et skræddersyet tilbud klar.

Vi kører ud til offentlige samt erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland alle dage, fra kl. 06.00 til 22.00.

Vi tilbyder en grundig vinduesrengøring, udført af dygtige og flinke vinduespolerere.

Ved henvendelse, omstilles du direkte til en af vores vinduespolerere, som vil være behjælpelig med at assistere dig. På baggrund af dine behov, har vi et skræddersyet tilbud klar og udfører arbejdet den samme dag, på det tidspunkt som passer dig bedst.

Priserne er ikke faste, men tilpasses den rengøringsservice du ønsker. Priserne bestemmes ud fra det samlede glasareal vi skal rengøre, og hvor lang tid det er siden dine vinduer sidst blev gjort rene. 

 

Du er omfattet af en garanti, i det utænkelige tilfælde at vi skulle have overset det mindste støvkorn. Så kommer vi selvfølgelig igen og giver det en ekstra tur – helt gratis.

I vores tid i branchen, har vi rengjort vinduer for både offentlige og private virksomheder og institutioner, med stor tilfredshed. Alt fra store glaspanoramaer, i høje bygninger, til små charmerende ruder hjemme hos private kunder.

Vores medarbejdere er erfarne og professionelle og de går til opgaven med grundighed og omhu. Vi passer altid på dit inventar og sørger for at rydde op efter os. Har du brug for at dine vinduer ofte skal stå rene og polerede, kan vi anbefale vores abonnementsordning. På et fast tidspunkt, som passer dig bedst, kommer vi forbi og polerer – så sparer du din tid og dine penge!

Tilfredse kunder

“Vores vinduer både privat og hos Era biler, bliver vedligeholdt til perfektion og det er vi enormt glade for i forhold til salg af vores biler, men også privat derhjemme.”

Jacob, ejer Era biler

“MicroBak servicerer os til perfektion og man kan altid regne med, at de er der til tiden og pudser vores vinduer.”

Glostrup Kommune

“2 gange om året skal hele vores fine gamle skoles vinduer vedligeholdes, og her kommer vores vinduespudsere og sørger for, at alle skolens ca. 3.000 ruder bliver gjort fine og rene igen.”

Bagsværd kostskole og gymnasium

Vi servicerer allerede:

Kontakt os

Islevdalvej 214 · 2610 Rødovre

88 44 55 88

info@microbak.dk

Professionel vinduespolering  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88