Skal det være ekstra rent hos dig? Vi er eksperter i desinficering

Traditionelle rengøringsfirmaer fjerner synligt støv og snavs, men almindelig rengøring sker oftest ikke i dybden, og er sjældent bakteriedræbende. Med MicroBaks specialdesignede spraysystem, reduceres bakterier på alle overflader, og dermed opnår man en meget høj desinfektionsgrad.

Undersøgelser fra Statens Serum Institut viser at smitte hovedsageligt sker i hjemmet ikke i supermarkedet eller i toget. Det gælder både Coronavirus og almindelig influenza. 

Og smitte sker ikke kun via kontakt mellem mennesker. Hvis man rører ved en overflade, som en syg person lige har rørt ved, f.eks. efter at have nyst i hånden, er der risiko for at virusset overføres. Derfor er høj personlig hygiejne og rengøring i hjemmet vigtig for at forebygge sygdom og smitte.

MicroBak håndholdt maskine

Almindelige rengøringsfirmaer fjerner synligt støv og snavs, men kommer som oftest ikke i dybden og er sjældent bakteriedræbende. For bakterier og vira er usynlige for det menneskelige øje og derfor kan det være nødvendigt med professionel hjælp. 

MicroBaks system har dokumenteret effekt mod vira, multiresistente bakterier samt gær- og skimmelsvampe. Det er godkendt af Statens Serum Institut 

Læs mere om os og hvad der gør MicroBak til det mest effektive og sikre system på markedet: Desinficering der effektivt reducerer bakterier | MicroBak

Kontakt os for andre ønsker.

Tlf. 88 44 55 88