Professionel rengøring  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88

Erhvervsrengøring

Leder du efter et rengøringsfirma, som kan stå for erhversrengøring samt få dit kontor eller ejendom til at stråle? MicroBak tilbyder kompetent erhvervsrengøring i Storkøbenhavn og omegn. Du skal ikke tænke på det mindste, da vi medbringer alle rengøringsmidler og rengøringsmaterialer, som er af et miljørigtigt mærke.

Vores ydelser

Kontorrengøring

Hver dag sørger vi for at tømme skraldespande og udskifte poserne. Vi støvsuger alle tæpper grundigt, og vi fejer og mopper også træ og klinkegulve. Vi steriliserer endda dørhåndtag. Afhængigt af antallet af ansatte i en virksomhed kan håndtagene røres hundredvis af gange hver dag. I slutningen af hver session slukker vi alle lysene og låser dørene.

Frokoststue

Vores checkliste til rengøring af kontorer har også noter til virksomhedens pauseområde. Papirkurvs- og gulvreguleringen er stadig den samme, men der er flere ting, der skal overvejes i en forkoststue. Vi sørger også for at holde køleskabe, kaffemaskiner og mikrobølger rene. Vi tørrer bordplader, frysere, borde, stole samt vasken og dens håndtag af. Hver dag kontrollerer vi også papirrullen og udskifter det om nødvendigt. 

Toiletrengøring

Kontorbadeværelset er måske vores mest omfattende del på checkliste. Under hver session tømmer vi skraldespand og udskifter posen. Vi steriliserer og vasker toiletsæderne og håndtagene. Vi skrubber og plejer selv urinaler og deres håndtag. Vi steriliserer dørhåndtagene og toiletpapirholdere, og udskifter papiret i holderne, når det er nødvendigt. Vi genopfylder også sæbeautomater og air freshener patroner efter behov.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Ved opstart hos en ny kunde, anbefaler vi altid, at vi starter samarbejdet med en hovedrengøring, dette mener vi gør dig mere tilfreds med samarbejdet, og det gør vores arbejde med at overholde vores standarder lettere. 

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring ved at sende en mail til info@microbak.dk eller ring på telefon 88 44 55 88 .

Kontakt os for andre ønsker – tlf. 88 44 55 88

Kontakt os

Islevdalvej 214 · 2610 Rødovre

88 44 55 88

info@microbak.dk

Professionel hjemmeservice  |  Storkøbenhavn og omegn  |  Ring på 88 44 55 88